Skolen igjen

Var så godt å komme seg ut av huset i dag! Godt å komme på skolen i gjen faktisk... gjennsynsglede!

I kveld er det juleavsluttning, skal prøve å få tatt noen bilder og kanskje video også, stay tuned!

-Lise.

Liten oppdatering

Jeg er hjemme fra skolen i dag også. Det føles ut som at jeg har løpt maraton og at det bor snekkere oppi hodet mitt som holder på å snekre et hus. Får håpe det går over til i morgen!

Andre som er hjemme fra skolen?
-Lise.

Oppussing

Hei!
Når jeg tok meg en titt på bloggen i stad så så jeg at jeg har forandret meg en del siden sist og kanskje trenger nytt design. Greia er at det kan ta litt tid siden det er veldig lenge siden jeg har gjor det, og pc'en min er ganske ruin både innvendig og utvendig så den er veldig treg..

på tide med ny pc?

Men uansett.. Ikke reager hvis bloggen er stygg, den er under oppussing.

- Lise.

hei bloggen

Trodde aldri jeg kom til å lage enda et innlegg men nå frister det så sinnsykt å begynne å blogge! Savner å ha noen å dele bilder og meninger med. Who knows, kanskje jeg begynner å blogge fast igjen?

? Lise.

Halla bloggen

Lenge siden sist? Joa. Jeg har bare ikke et så syykt interresant liv at jeg har lyst til å dele det med dere. Men jeg har veldig lyst til å begynne å blogge, men det er ikke sikkert jeg blir sånn blogger som legger ut nytt innlegg 3 ganger per dag altsa! Jeg kommer heller til å blogge når jeg har noe å dele. Såå, bare for å få litt bilder inn her så er dette det meste jeg har holdet på med siden sist:

Neida, joda, neida... joda. Det har selfølgelig skjedd masse andre ting også, det er bare det at jeg ikke har noen bilder, annet enn når jeg sover eller profilbildene mine på facebook osv. sååå, vi får se om jeg får tatt noen flere.

Blogges ♥ 

Oppdatering siden sist

Hallo ♥ Long time no see..

Var på håndballcup i helga, men jeg tok ikke så mye bilder fordi det var mest de andre jentene som tok bilder, fordi jeg rett og slett ikke gadd å drasse på kameraet rundt i Lillehammer hele dagen.
Jeg har et sår på ene kneet og blåmerke på det andre, men gjett hva?! Ingen av dem er på grunn av håndball, såret fikk jeg når jeg tryna på vei til sentere, og blåmerket fikk jeg på tivoliet, haha, random.

Men vi snakkes,  nå kommer det en jornalist på døra for å ta bilde av meg og Grete til avisa eller en nettside eller noe, fordi vi er meldt på norske talenter, blogges ♥


 

Kort

Hallooo ♥

Ouups, ble ikke blogging i dag nei.... hehe, men jeg har laget sminkevideo til dere, som dere får i morgen ! Ehm, jeg har ikke gjort noe spessielt i dag, bare det vanelige, skole, trening, spise osv.
I helga skal jeg til en venninne på jentekveld med noen andre jenter, gleder meg til å bli ordentlig kjent med de! Jaaah, hva annet skal jeg si da? nei, eh, jeg skal bare dusje meg nå, så blir  det natta så blogges vi i morgen ♥
 

Outfit 11042012

Heihei ♥

Akkurat nå sitter jeg med hodepine osv. så jeg tror jeg snart skal legge meg ned et sted for å sove, tenker kanskje på kjøkkenbenken, synes det er så godt å sove oppå harde underlag.
Men her er ihvertfall hvordan jeg ser ut i dag ...allt fra cubus, smiletegn hjerte hjerte

Synes ? ♥ 


 

Directioner

Jeg er directioner, det vil da si at jeg elsker one direction ♥ Jeg har vært helt forelsket i de siden oktober-novemer i fjor, og er fortsatt helt besatt.. Dumt jeg ikke får tid til å sette meg ned med fuullt av sladder osv. fra de, men jeg har nesten ikke tid til å blogge. Jeg hører på musikken deres all the time ! ♥
Jeg liker Harry Styles best derifra, fordi han er så sjarmis og har en nydelig stemme, og så virker han veldig jordnær. ♥

1D ♥

Liker dere onedirecton ? Hvem liker dere best av guttene ?♥ 

Outfit 10042012

Heei ♥

I dag var det skole ! Wuuuhuuu! nei. Eller.. egentlig var det ganske godt med lekser også videre, spesielt når jeg så hvor lite lekser det var, lucky me ♥
Eeehm, jah.. Jeg har egentlig litt dårlig tid nå så hvis jeg skal bli ferdig med innlegget går jeg bare rett på sak isteden for å skrive om alt mulig annet uintresant. Slik ser jeg ut i dag.

shorts fra only eller vila tror jeg, toppen er fra cubus, og resten vet jeg ikke egentlig ... gullfisk :-)

What do ya think ?


 

Les mer i arkivet » Desember 2012 » Juli 2012 » Mai 2012