Dritbra avsluttnig

Juleavsluttninga var en sukses! Jeg storkoste meg. Og det var jeg tydeligvis ikke alene om, alle satt å lo og spiste god mat, det var kjempebra underholdning og stemning! dritbra!
Jeg hadde det så bra at jeg glemte å ta bilder... har bare to fra hele kvelden.

Eneste minuset var at jeg ikke fikk lov til å bidra i underholdninga, dårlig gjort av lærerne synes nå jeg... Men ellers var alt bra!

-Lise.

Julefeber

Fordi det var søndagsåpent på alle butikker i går (eller, jeg vet ikke om alle var åpne men, de jeg var på var ihvertfall det) så gikk ca. hele dagen bort på julegavehandling og julegavepakking.

Så nå mangler jeg bare 2-3 gaver, så er jeg ferdig med julegavehandeln for i år!

I dag ble jeg hjemme fra skolen fordi, når jeg våknet i morgest følte jeg meg ganske død, såå... sorry hvis det kommer noen kleine innlegg i løpet av dagen!

? Lise.

styggtvær i jula

Ahh, i går spiste jeg ribbe for første gang(nei, jeg kødder ikke), å, gudass .. Beste jeg har smakt♥
Og bare for å oppsummere litt kjapt nå siden det står kalkun på bordet, så i natt så ble det storm så det endte med at jeg og søsstersen lå oss i sofaen i stua for å sove.

Fikk masse fint i går, men nå har jeg allerede rydda allt på plass før jeg i det hele tatt tenkte på å ta bilde av tingene jeg hadde fått.Haha, sånn ble vi da liggende i natt . Trodde jeg skulle få DE ryggsmertene av å ligge i sofaen da, men det var jo faktisk veldig behaglig å ligge der hele natten ! Tror vi blir liggende sånn i natt også, kommer storm i natt også vettu.
 
Fikk dere noe fint i går da ?
Hva spiste dere i går ?
 

Merry Christmas

God jul, mine elskede lesere ♥

Vet at bloggen har vært litt syk nå for tiden, men nå er den frisk igjen og skal lekke ut maange innlegg etter jeg har matet den med masse bilder og bokstaver.

Så har vel alle fått med seg at det er julaften i dag? ja, seff.. Hvis ikke så måtte du ha bodd under en stein i hele år.
Nå sitter familien og ser på film, mens vi venter på at julemiddagen skal stå på bordet.

Polartoget ♥


 God Jul♥

I`m dreaming of a white cristmas...


foto// privat
 

Les mer i arkivet » Desember 2012 » Juli 2012 » Mai 2012