En topp

Hei, alle mine skjønne blogglesere ♥

I dag fikset jeg meg en topp av  pappa sin t-skjorte som ikke passet. Eneste jeg gjorde var å klippe litt i den!

Sånn så den ut først. Kjedelig og mannlig.

Og sånn ble den etter litt klipping. Ettersom det er en så basic topp så kan man sette den sammen med nesten hva som helst! Men det jeg har tenkt er å kjøpe en sort basic tights og lage hull i sidene på den. Det høres ikke så fint ut men jeg lover dere, det blir det! Jeg kan sikkert vise dere i en outfit en gang. 

Outfit 0642012

Hei, dere ♥

I dag er det vidunderlig vær ute, men jeg har enda ikke giddet å gå ut. Siden jeg våknet kl 1500 har jeg bare sittet å sett på emil i lønneberget med familien mens jeg har spist middag. Og så har jeg dusjet og ordnet meg+ tatt outfitbilder til dere, så egentlig har jeg fått gjort ganske mye på 3 timer.

Nå sitter jeg bare å venter på at det skal skje noe, haha. Ikke så mye som skjer på Frøya i påska, ihverfall ikke som jeg har fått med meg.. Men uansett rekker jeg aldri å komme meg ut med folk ettersom jeg våkner så sent. Men jeg får bare sove meg ferdig når jeg kan. Wooow, nå ble det mye tull her, haha, la oss bare hoppe rett til outfitbildene.Shortsen er fra bikbok, toppen er fra vila, smykket er fra HM.

Hva synes dere om outfiten ? 

Kjoler

Jeg har sittet å pugget til presentasjonen som er i morgen i hele dag så det er derfor jeg ikke har blogget.
Men nå som jeg blogge har jeg lyst til å vise dere noen kjoler, som jeg ønsker meg. Alle er fra nelly.com ♥

Den til venstere kan man kjøpe her , den i midten her, og den til høyere her.

Hvilken av disse er deres favoritt ?  

I want this


Fra nelly.com 
Elsker denne buksa, så snart jeg har fått penger, etter at jeg har kjøpt meg iphone er dette det første kjøpet !
Denne buksa er jo litt uvanelig, jeg føler at det er sånn at enten hater du den ellers elsker du den. Men for meg er denne helt perfekt, den er ganske meg da. Jeg er jo helt hal etter mønster på klærne mine så denne kommer til å brukes en god del. 

Hva synes dere om den ? 

Ny Jakke

Hei, lenge siden sist ♥ Men nå er jeg back on track ; - ) Trengte bare en pause fra blogge en liten stund siden det har vært veldig mye stress i det siste. 

Over til poenget med innlegget... Jeg har kjøpt meg ny jakke. Den ble litt stor og posete så jeg skal sy inn noe strikk enn eller annen plass så den svinger litt inn i midja så jeg ikke ser så tjukk ut.

Jeg ble ganske så oversaska når jeg fant den på europris(?!), for den var jo skikkelig fin til å være fra europris og den kostet meg bare en  200lapp, eller... den kosta mamma det da. hehe. 

Hva synes dere om den nye jakken min da ? 

fml...

åååh....

Det ble ikke outfit i dag fordi jeg ikke får noe til å se bra ut på meg i dag. Ikke sminken, ikke klærne og heller ikke håret er bra nokk i dag !
Og dere, se hva som skjedde med buksa mi da...

Godt at farmor er hjemme, hun skal sy den i kveld tror jeg ♥

Sher i dag da ? 
 

klesproblem

Hei, bloggen ! 
Senere i kveld skal jeg på juleavsluttning, jeg skal opptre og finner ikke en dritt i ha på meg! Jeg har jo en full kommode + at det henger en del klær på rommet mitt ... men neeeei, ingenting er fint i dag ! fml ... Kommer bilder osv. i morgen : - ) 

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Mai 2012 » April 2012