Trening


Jeg var på håndballtrening i dag, og da fant jeg ut at det var veldig mange på laget som har en treningsrutine som de bruker å gjøre hver dag før di legger seg. Og det ble jeg veldig inspirert av.

Det var ikke snakk om så veldig mye ting, det var liksom bare 20 situps og kansje 20 pushups. Bare sånn ting som man ikke blir svett av liksom. Det gjør jo jeg også hver kveld, men så kom jeg på at for å få litt bedre kondis og større muskler(hehe) kunne jeg kansje ha laga et treningsprogram til når jeg kjeder meg, så jeg slipper å ligge i sofa`en og dra meg hele dagen. Så jeg laget en liste med ting jeg skal gjøre når jeg har tid. Tenkte bare dere skulle få se den, tenkte kanskje det kunne inpspirere andre til å komme seg i form og trene mer .

Hva er deres treningsrutiner? Og har dere noe treningsprogram når dere skal trene lenge? 

Ny Jakke

Hei, lenge siden sist ♥ Men nå er jeg back on track ; - ) Trengte bare en pause fra blogge en liten stund siden det har vært veldig mye stress i det siste. 

Over til poenget med innlegget... Jeg har kjøpt meg ny jakke. Den ble litt stor og posete så jeg skal sy inn noe strikk enn eller annen plass så den svinger litt inn i midja så jeg ikke ser så tjukk ut.

Jeg ble ganske så oversaska når jeg fant den på europris(?!), for den var jo skikkelig fin til å være fra europris og den kostet meg bare en  200lapp, eller... den kosta mamma det da. hehe. 

Hva synes dere om den nye jakken min da ? 

fml...

åååh....

Det ble ikke outfit i dag fordi jeg ikke får noe til å se bra ut på meg i dag. Ikke sminken, ikke klærne og heller ikke håret er bra nokk i dag !
Og dere, se hva som skjedde med buksa mi da...

Godt at farmor er hjemme, hun skal sy den i kveld tror jeg ♥

Sher i dag da ? 
 

Zzzzove-tid

Heihei ♥

Skal bare si god natt siden nå dette er siste innlegget for i dag. I morgen har jeg tenkt å prøve å ordne meg å få tatt outfitbilder til dere, men ikke gled dere til noe dritkult og glamorøst altså, jeg skal bare på skolen husk.

Haha, jeg sa at jeg skulle legge ut den der videoen av naturfagprosjektet. Jeg måtte ta på musikk på den for de bak kameraet så så mye rart....
Ser jo ut som at raketten traff meg! Det er foresten Tonje Kristin som pomper med meg.

God natt♥ 

Tilbake

Hallo lesere ♥

I dag har jeg bestemt meg for å begynne å blogge regelmessig igjen, og jeg skal fortsette ordentlig uansett om jeg reiser bort osv.
Jaja, over til det innlegget her skulle handle om... Ok, det var egentlig bare det innlegget skulle handle om men...

På skolen i dag hadde vi et prosjekt i naturfagen der vi skulle sende en flaskerakket langt opp i lufta, og jeg skal fikse videoen og legge den ut senere ; - )


 
Haha, spøkelse. Bildene var tatt når vi satt å ventet på at gymlæreren skulle komme i dag :- )

Hva har dere gjort i dag da, kjære lesere ? 

good morning

God morgen, verdens beste lesere ♥

Nå har jeg nettop stått opp å skal snart orne meg å dra på skolen... aaah, for et liv <333333. Neida.
Hadde en ganske dårlig dag i går då jeg gadd ikke ¨blogge da, men  i dag er jeg glad igjen !

Jeg skal begynne å redigere svarene på spørrerunden min når jeg kommer hjem etter skolen så stay tuned !

hah, et glansbilde av meg fra gymmen i går ...

Kom som et sjokk

Halla ♥ Sorry, for at en bloggfri dag ble til 2... Men, jeg fikk en telefon etter skolen i går.
I den andre enden hørte jeg en mørk mannestemme som sa at han kom fra hitra-frøya(avisen vår), og at jeg hadde kommet videre i en sangkonkuranse jeg har vært med på i høst, og at jeg får komme på ørlandet den 20.januar å konkurere om å få synge som oppvarming på melodi gram prix : - ) Den konkuransen jeg snakker om hete mgp lokal da.

Og først trodde jeg han kødda så jeg bare "næi, du kødde no?!", å han sa at nei det gjorde han ikke, og at han ville møte meg og hun andre som hadde gått videre neste dag kl 9, for at han ville intervjue oss, og det skulle være hemmelig helt til det ble lagt ut på nettet, aaah... Jeg turte jo nesten ikke å snakke med folk på treninga i går fordi jeg var så redd for at det bare glapp ut av meg, så der satt jeg da å smila som en idiot . Dere kan lese om intervjuet med meg, Andrea og Sanglærern vår her

Bilde// hitra-frøya
 

bloggfri

Tar meg en bloggfri i dag, så skal jeg spille inn svarene til spørsmålsrunden til dere så dere får den i morgen i dag.
 Satser på å få ferdig leksene osv. i dag, så da snakkes vi i morgen ♥

2012

Haha, ja så faila jeg i forrige innleg ved å si at jeg skulle se på stjerneskuddene som ble sendt opp og ikke raketter, haha, jeg blander hele tiden med raketter og stjerneskudd jeg ...

Jeg fikk ikke til å ta så mange bilder  når jeg var ute i natt da, for det regnet og blåste, og med engang vi hadde tent opp alt så gikk vi rett inn for å ikke bli syke.
 Men jeg tok en video så jeg tok å laget noen bilder ut av den da: -) Men de ble litt skurrete siden de er tatt rett ut av en video ... Har dere nyttårsforsetter ?

 

Les mer i arkivet » Februar 2012 » Januar 2012 » Desember 2011