Kjoler

Jeg har sittet å pugget til presentasjonen som er i morgen i hele dag så det er derfor jeg ikke har blogget.
Men nå som jeg blogge har jeg lyst til å vise dere noen kjoler, som jeg ønsker meg. Alle er fra nelly.com ♥

Den til venstere kan man kjøpe her , den i midten her, og den til høyere her.

Hvilken av disse er deres favoritt ?  

Surpia98

Heihei ♥

 I dag hadde jeg og Grete tenkt oss ut på photoshoot, men når vi kom ut fant vi ut at det blåste som bare det, da var det bare å sette opp det støggeste surtryne jeg hadde og heller dra for å handle lørdagsgodteri.

Ja, jeg tenker på å farge håret ! 
Over til noe helt annet da : I dag begynnte det å SNØ ! fml, tenkte jeg med en gang jeg kom ut fra rema 1000, og fikk se de hvite små djevlene dale ned fra himmelen. Jeg var liksom nesten klar til å begynne å sette opp basenget igjen ! I mange dager nå har det sett slik ut ute...♥

Helt bart og herlig !
Men så kom de som hvite djevlene fallende ned fra himmelen bare for å bite av deg terne når du kommer nær de...

Surpia 98 ...

Vi snakkes sikkert.
Forresten, Hva synes dere om den nye headeren ?♥
 

bloggen og blogghumøret osv.

Heei ♥

Jeg vet at jeg har vært en del borte fra bloggen osv. i det siste, men jenter ... slutt å maas ! Jeg blogger når jeg har lyst og det er derfor jeg har laget meg blogg. Noen ganger er blogghumøret på topp og andre ganger er det helt på bånn, sånn er det. Og jeg blogger bare når jeg har noe jeg vil dere med dere, jeg blogger ikke bare for å blogge liksom !

Haha, nå har jeg jo vært veldigveldig sløv med blogginga mi i det siste, så ja, jeg skjønner at dere blir litt småfrustrert over å gå innpå bloggen min for så å finne ut at jeg ikke har blogget likevel... Men nå blogger  jeg ihvertfall ! ; - ) 

SELVDIGGER FOR LIFE ♥
 

Old friend ...

Hei ♥

I dag så kjørte vi bort på city syd, og der kjøpte jeg faktisk ingenting.. whaat ?! Men, vi dro vertfall videre siden vi skulle ha vårruller til middag, og da vil jeg anbefale alle dere i nærheten av Tiller eller bare hvis dere er borti strøket, så må dere stikke bortpå  Tiller Asia mat , omg, vårrullene der er kjempegode.. Hvis dere lurer på hvor det ligger så ligger det et bakeri vedsiden av biltema og vedsiden av det bakeriet ligger Tiller Asia mat, mm ♥

Etter det var broren min så snill at han kjørte meg og Grete til Martine mens han og kjæresten hans dro til søskenbarne vårt. Aah, det var så herlig å møte deg igjen Martine ♥ 

Grete var så pen på bildet der ♥Mislykka selvutløser ...

Hva som har skjedd i den siste tiden...

Halla bloggen ♥

Lenge siden sist ? Jeg har jo blitt frisk for lenge siden, ble frisk i forrige helg jeg.. Meeen, bloggen kom jeg ikke på før nå. Så da lager jeg bare et innlegg om hva som har skjedd siden jeg var borte fra bloggen.

Jaaaa, hmmm... Jeg har vært på skolen, og det har vært ... interessant.
Meeen, noe som er interessant er at jeg var på noe som heter "FriendshipParty"  , og det var fordi skolen vår er med i et prosjekt som heter "nordpluss" og, eeeh, særr ikke spørr hvilke land vi samarbeider med for jeg husker bare Litauen. Men jeg var der og opptredde forran alle som har besøkt oss fra de landene og alle som har hatt de hjem til seg, og spiste osv. + at jeg ble kjent med noen herlige folk ♥
Pics.

Måtte stå på en benk når jeg skull synge, så var redd for at jeg skulle falle ned... meeeen, det gikk bra vettø ;- )

Jeg og ei fra Litauen, men sorry, jeg husker ikke hva noen heter for alle hadde så vanskelige navn..

Det var så masse herlige folk der, dumt jeg sikkert ikke får se de igjen :- (

Hun der tror jeg heter Anastasia, hvis jeg ikke tar feil ? 

Hihi ♥

Snakkes ♥
  

Mirror on the wallJeg ble desverre liggende slik i dag også, hoper jeg slipper snart, er så lei av å gå glipp av ting nå. På lørdagen var det ukm, og det var jeg meldt på, men måtte selfølgelig trekke meg, så i dag skulle jeg egentlig ha vært på håndballtrening, men det kan jeg ikke nå heller. Ok, så var det bare to morsome ting som har skjedd, men jeg føler likevel at når jeg ligger hjemme hele dagene og bare hoster og snufser får jeg ikke med meg allt som skjer akkurat.Nå skal jeg bare suge i meg noen halspastiller, se på litt pretty little liars og så håpe på at jeg blir frisk så fort som mulig.

Sick

Hey ♥

Jeg er desverre syk, og det har jeg vært hele helgen... Men, nå er jeg på bedringensvei. Har ligget med feber og stemmen har vært nesten helt borte, så jeg måtte trekke meg fra ukm, og det ble jeg egentlig veldig lei meg for.
Men så fort jeg er frisk igjen skal jeg lage en videoblogg til dere, så bare stay tuned ♥

Hva har dere gjort i helgen?  

kråke+lydprøver=itje braaa

Neimen halla bloggen ! Neida, heihei♥

I dag har jeg vært syk, meeen jeg var ute for det. Siden i dag var det lydprøver til ukm. Og der sto jeg da og sang som en kråke som kveltes... Har drukket sitronvann i hele dag, men det funket ikke så bra kan man si .

Så vi dro til Fillan for å ha lydprøve der, og seff skulle de andre dra for å shoppe litt  så jeg gadd ikke sitte alene i hitrahallen og lone !
 
Haha, se bort fra at det så ut som at jeg ikke hadde sovet på 100 år, for det har jeg serriøst gjort ! (nesten;-))

Kom å se på meg?Hva skal dere i helga? 

I går

Hallo, i går så dere sikkert at det ble bare innlegg om ting som ikke har noe med meg å gjøre. De fikk dere fordi jeg ikke hadde tid til å lage nye innlegg og tok derfor bare noen som jeg laget når jeg kjedet meg før en dag.

For i går ble jeg med Madelein hjem.Jeg var til hun til klokka 19 eller noe, og vi har kost oss. Først når vi kom hjem til henne dro vi ut for å ha en vinterfotoshoot. Og vi brukte kameraet til stefaren hennes tror jeg, og jeg må bare i høyeste grad anbefale det, det er canon 450d ♥
Men Madelein har ikke sendt meg bildene enda, så vi tok jo noen bilder med mitt kamera også .
 
Madelein ♥

Vi tok flere da, men dette er de som ble best ...

Hva synes dere ?

 

I want this


Fra nelly.com 
Elsker denne buksa, så snart jeg har fått penger, etter at jeg har kjøpt meg iphone er dette det første kjøpet !
Denne buksa er jo litt uvanelig, jeg føler at det er sånn at enten hater du den ellers elsker du den. Men for meg er denne helt perfekt, den er ganske meg da. Jeg er jo helt hal etter mønster på klærne mine så denne kommer til å brukes en god del. 

Hva synes dere om den ? 

Les mer i arkivet » Februar 2012 » Januar 2012 » Desember 2011