Hverdagssminke

Mascara fra max factor, blush fra isadora, vippetang fra bunnpris(hihi) og øyenbrynspensel fra H&M.

Det var bare sminkevideo dere spurte etter på bloggen men jeg tror jeg skal spille inn en video på en flette jeg bruker å lage når jeg er på trening, fordi det er mange jeg trener med som lurer på det, og de er vel ikke alene om det. Den spiller jeg inn på søndagen tror jeg. Gled dere !

 

Kort

Hallooo ♥

Ouups, ble ikke blogging i dag nei.... hehe, men jeg har laget sminkevideo til dere, som dere får i morgen ! Ehm, jeg har ikke gjort noe spessielt i dag, bare det vanelige, skole, trening, spise osv.
I helga skal jeg til en venninne på jentekveld med noen andre jenter, gleder meg til å bli ordentlig kjent med de! Jaaah, hva annet skal jeg si da? nei, eh, jeg skal bare dusje meg nå, så blir  det natta så blogges vi i morgen ♥
 

Outfit 11042012

Heihei ♥

Akkurat nå sitter jeg med hodepine osv. så jeg tror jeg snart skal legge meg ned et sted for å sove, tenker kanskje på kjøkkenbenken, synes det er så godt å sove oppå harde underlag.
Men her er ihvertfall hvordan jeg ser ut i dag ...allt fra cubus, smiletegn hjerte hjerte

Synes ? ♥ 


 

Directioner

Jeg er directioner, det vil da si at jeg elsker one direction ♥ Jeg har vært helt forelsket i de siden oktober-novemer i fjor, og er fortsatt helt besatt.. Dumt jeg ikke får tid til å sette meg ned med fuullt av sladder osv. fra de, men jeg har nesten ikke tid til å blogge. Jeg hører på musikken deres all the time ! ♥
Jeg liker Harry Styles best derifra, fordi han er så sjarmis og har en nydelig stemme, og så virker han veldig jordnær. ♥

1D ♥

Liker dere onedirecton ? Hvem liker dere best av guttene ?♥ 

Outfit 10042012

Heei ♥

I dag var det skole ! Wuuuhuuu! nei. Eller.. egentlig var det ganske godt med lekser også videre, spesielt når jeg så hvor lite lekser det var, lucky me ♥
Eeehm, jah.. Jeg har egentlig litt dårlig tid nå så hvis jeg skal bli ferdig med innlegget går jeg bare rett på sak isteden for å skrive om alt mulig annet uintresant. Slik ser jeg ut i dag.

shorts fra only eller vila tror jeg, toppen er fra cubus, og resten vet jeg ikke egentlig ... gullfisk :-)

What do ya think ?


 

Turdag

fjooo, der for den ferien. I dag har jeg ikke rukket  å sittet meg ned med pc`en, fordi jeg, Grete og Vanessa dro på langtur i påskesnøen! (20 metersgåtur fra huset til Vanessa)
Og når jeg kom hjem trodde jeg at jeg skulle få slappe av osv. meen neei da kom det overaskelsesbesøk, så jeg er egentlig ganske tung i hodet nå og bør egentlig legge meg, men jeg må jo ta en tur innom bloggen også.

Vi har hatt det koselig på tur da ! ♥

 

 
Møtte på en bjørn, men har var bare litt kosklein, så det gikk bra !
 


Vi dro inn ganske fort egentlig, vi gadd ikke mere, så vi bare satt oss å så på kollektivet. ♥

 Alle bildene i dette innlegget er stjålet fra bloggen til Vanessa.

Når man våkner klokka 4 på dagen...

Ååh, jeg som tenkte å få gjort så mye i dag ! Og så våknet jeg ikke før klokka fire, haha, eneste jeg får gjort er vell egentlig å se på filmer på tv`en. Haha, men etter som jeg ikke har noe å videoblogge om så spiller jeg den inn senere, så dere slipper å sløse bort tiden deres på å se på meg som sitter å babler om allt og ingenting.
 
Nei, jeg har ikke noe mellom fortennenne mine, jeg har bare et lite mellomrom der.


Nå tror jeg at jeg skal bake med søstra mi, vi blogges ♥

 

Videoblogg ?

Hei ♥

Så innpå statistikken nettop og dere dobblet lesertallet mitt i går, takk, dere er best ! ♥
Jeg tenker på å lage videoblogg til dere men har dere noe forslag til hva den skal handle om ? Jeg har ikke peeiling jeg, jeg kommer ikke på så mye... 

Hva vil dere ha videoblogg om ?
 

Outfit 0642012

Hei, dere ♥

I dag er det vidunderlig vær ute, men jeg har enda ikke giddet å gå ut. Siden jeg våknet kl 1500 har jeg bare sittet å sett på emil i lønneberget med familien mens jeg har spist middag. Og så har jeg dusjet og ordnet meg+ tatt outfitbilder til dere, så egentlig har jeg fått gjort ganske mye på 3 timer.

Nå sitter jeg bare å venter på at det skal skje noe, haha. Ikke så mye som skjer på Frøya i påska, ihverfall ikke som jeg har fått med meg.. Men uansett rekker jeg aldri å komme meg ut med folk ettersom jeg våkner så sent. Men jeg får bare sove meg ferdig når jeg kan. Wooow, nå ble det mye tull her, haha, la oss bare hoppe rett til outfitbildene.Shortsen er fra bikbok, toppen er fra vila, smykket er fra HM.

Hva synes dere om outfiten ? 

Isabell

Hei ♥

I dag var jeg til Isabell nesten hele dagen, alltid koselig det daa.♥
Vi sang veldig mye og køddet veldig mye og laget en good middag som bestod av chips og kylling, som vi spiste mens vi hørte på klassisk musikk på radioen, bare for å få den fin-resturant-effekten. Nå er jeg hjemme da, og har egentlig bare sittet oppe og sett på paradise osv. 

haha, sorry Isabell men det der var det  eneste bilde av oss to med bra lys !

Hva har dere gjort i dag ?  

 

Les mer i arkivet » April 2012 » Mars 2012 » Februar 2012