Godt Nytt År !

Det var vist internett her, men jeg har ikke kommet meg innpå blogg.no enda siden jeg hadde rotet bort passordet mitt, men jeg kommer til å lage meg nytt, så det er ingen fare med det noe lenger !
Men godt nyttår foresten, skal ut i natt å tenne på noe sånn småting med familien, og blir sikkert stående å ta bilder av stjerneskudd som blir sendt opp... Hvis det blir sendt opp noe på Sula da, bor jo nesten bare eldre folk her så.
Blogger når jeg kommer inn ; - )
 Twothousandtwelve_largeweheartit ♥

Mine nyttårsplaner

Hei, nå stikker jeg og familien straks til Farmor.
Skal feire nyttår der, og kose meg osv. Jeg vet ikke helt om det er nett der, så hvis det ikke er det så ønsker jeg dere et Godt Nyttår, og håper at alle dere har det koselig og nyter de siste timene av 2011♥ Det skal ivertfall jeg ...

hahah, ville bare vise dere hvor exstremt ekkorn jeg ser ut når jeg smiler ♥

Hvordan/hvor skal dere feire nyttår ?
 

Nytt design

Heia ♥

Som dere sikkert ser har jeg nytt design nå.Ja, nå er det ferdig. Det tok ca. 2 dager å lage det, siden jeg slet litt med finpussinga.
Men, jeg ble egentlig veldig fornøyd da... eller hva synes dere? Noe dere synes jeg burde endre på?


 

Spørsmålsrunde

Hei, alle søte små ♥

Sorry, for lite blogging for tiden, men jeg er fullt opptatt av å få fiksa meg et annet design før skolen starter på igjen!
Så i hele går satt jeg å prøvde å forstå meg på gimp, ikke at det hjalp så mye. Jeg skjønner meg veldig lite på gimp, men jeg fant ut hvordan jeg laget en header da.. Så var jeg neste ferdig, så klikket hele programmet og allt ble slettet.

Men ja, siden jeg holder på å finner ut hvordan koder og redigeringsprogram funker så kommer det vel ikke så mange innlegg så derfor starter jeg i gang en spørsmålsrunde : - )

Bare skriv hva dere lurer på under her, jeg svarer på ca. allt ♥
 

Sånn går no dagan

Hallo ♥

I dag så skulle vi til senteret for å kjøpe bare for å shoppe litt, men så ble det til at vi kom allt for sent og allt var stengt utenom matbutikkene.
Så vi bare kjøpte litt mat og godis osv., og da ble planen min om å få kjøpt meg nye sko skyllt rett ned i dass, men ellers har jeg det fint altså ! :- )

Såeee, ja .. Haha, tror jeg er mer tankeløs en ett dødt dovendyr akkurat nå. Men, ja ...

Hihi, speilfjortizzzzz♥
 
Haha, snakkes ♥

Sher i dag da ? 

Meg med kort hår ?

Hallo ♥

Jeg har jo ganske lang lugg da, så i går så hadde jeg allt håret uten om luggen opp i et hårstrikk og da så det ut som at jeg hadde klippt meg dritkort !
Så jeg tok bilde å la ut på facebook, og sa at jeg hadde klippt meg og det var folk som faktisk gikk på det.
 

Hm.. Hva synes dere, passer jeg med kort hår ?
 

styggtvær i jula

Ahh, i går spiste jeg ribbe for første gang(nei, jeg kødder ikke), å, gudass .. Beste jeg har smakt♥
Og bare for å oppsummere litt kjapt nå siden det står kalkun på bordet, så i natt så ble det storm så det endte med at jeg og søsstersen lå oss i sofaen i stua for å sove.

Fikk masse fint i går, men nå har jeg allerede rydda allt på plass før jeg i det hele tatt tenkte på å ta bilde av tingene jeg hadde fått.Haha, sånn ble vi da liggende i natt . Trodde jeg skulle få DE ryggsmertene av å ligge i sofaen da, men det var jo faktisk veldig behaglig å ligge der hele natten ! Tror vi blir liggende sånn i natt også, kommer storm i natt også vettu.
 
Fikk dere noe fint i går da ?
Hva spiste dere i går ?
 

Merry Christmas

God jul, mine elskede lesere ♥

Vet at bloggen har vært litt syk nå for tiden, men nå er den frisk igjen og skal lekke ut maange innlegg etter jeg har matet den med masse bilder og bokstaver.

Så har vel alle fått med seg at det er julaften i dag? ja, seff.. Hvis ikke så måtte du ha bodd under en stein i hele år.
Nå sitter familien og ser på film, mens vi venter på at julemiddagen skal stå på bordet.

Polartoget ♥


 God Jul♥

I`m dreaming of a white cristmas...


foto// privat
 

Jeg er i avisa ...

På lørdagen var jeg jo med å sang osv. for å tjene inn penger til klassetur på senteret.
Haha, det var noe av det morsomste jeg har vært med på ! Har aldri vært  gatemusikant før, men nå har jeg det og herregud så gøy det var! anbefales

Haha, vakker når jeg synger♥ eller kansje ikke ...

Har dere vært på klassetur? Eller skal dere?

 

Les mer i arkivet » Januar 2012 » Desember 2011 » November 2011