Øyenbryn

I dag fikk jeg Kristina og Grete til å fikse brynene mine. Det var faktisk ikke noe vondt denne gangen! Det ble skikkelig bra resultat egentlig, men jeg må jo tegne på så jeg skal kjøpe øyenbrynsfarge i morgen da.

Etter/før

Dritbra avsluttnig

Juleavsluttninga var en sukses! Jeg storkoste meg. Og det var jeg tydeligvis ikke alene om, alle satt å lo og spiste god mat, det var kjempebra underholdning og stemning! dritbra!
Jeg hadde det så bra at jeg glemte å ta bilder... har bare to fra hele kvelden.

Eneste minuset var at jeg ikke fikk lov til å bidra i underholdninga, dårlig gjort av lærerne synes nå jeg... Men ellers var alt bra!

-Lise.

Skolen igjen

Var så godt å komme seg ut av huset i dag! Godt å komme på skolen i gjen faktisk... gjennsynsglede!

I kveld er det juleavsluttning, skal prøve å få tatt noen bilder og kanskje video også, stay tuned!

-Lise.

Liten oppdatering

Jeg er hjemme fra skolen i dag også. Det føles ut som at jeg har løpt maraton og at det bor snekkere oppi hodet mitt som holder på å snekre et hus. Får håpe det går over til i morgen!

Andre som er hjemme fra skolen?
-Lise.

Oppussing

Hei!
Når jeg tok meg en titt på bloggen i stad så så jeg at jeg har forandret meg en del siden sist og kanskje trenger nytt design. Greia er at det kan ta litt tid siden det er veldig lenge siden jeg har gjor det, og pc'en min er ganske ruin både innvendig og utvendig så den er veldig treg..

på tide med ny pc?

Men uansett.. Ikke reager hvis bloggen er stygg, den er under oppussing.

- Lise.

Julefeber

Fordi det var søndagsåpent på alle butikker i går (eller, jeg vet ikke om alle var åpne men, de jeg var på var ihvertfall det) så gikk ca. hele dagen bort på julegavehandling og julegavepakking.

Så nå mangler jeg bare 2-3 gaver, så er jeg ferdig med julegavehandeln for i år!

I dag ble jeg hjemme fra skolen fordi, når jeg våknet i morgest følte jeg meg ganske død, såå... sorry hvis det kommer noen kleine innlegg i løpet av dagen!

? Lise.

hei bloggen

Trodde aldri jeg kom til å lage enda et innlegg men nå frister det så sinnsykt å begynne å blogge! Savner å ha noen å dele bilder og meninger med. Who knows, kanskje jeg begynner å blogge fast igjen?

? Lise.

Les mer i arkivet » Desember 2012 » Juli 2012 » Mai 2012