Sangvideo - pumped up kicks cover

Dette er min første sangvideo på bloggen og den første videobloggen på lenge så det var ganske kleint å filme den inn, det er derfor jeg ler i begynnelsen av videoen.

Hva synes dere ? 

kråke+lydprøver=itje braaa

Neimen halla bloggen ! Neida, heihei♥

I dag har jeg vært syk, meeen jeg var ute for det. Siden i dag var det lydprøver til ukm. Og der sto jeg da og sang som en kråke som kveltes... Har drukket sitronvann i hele dag, men det funket ikke så bra kan man si .

Så vi dro til Fillan for å ha lydprøve der, og seff skulle de andre dra for å shoppe litt  så jeg gadd ikke sitte alene i hitrahallen og lone !
 
Haha, se bort fra at det så ut som at jeg ikke hadde sovet på 100 år, for det har jeg serriøst gjort ! (nesten;-))

Kom å se på meg?Hva skal dere i helga? 

Kom som et sjokk

Halla ♥ Sorry, for at en bloggfri dag ble til 2... Men, jeg fikk en telefon etter skolen i går.
I den andre enden hørte jeg en mørk mannestemme som sa at han kom fra hitra-frøya(avisen vår), og at jeg hadde kommet videre i en sangkonkuranse jeg har vært med på i høst, og at jeg får komme på ørlandet den 20.januar å konkurere om å få synge som oppvarming på melodi gram prix : - ) Den konkuransen jeg snakker om hete mgp lokal da.

Og først trodde jeg han kødda så jeg bare "næi, du kødde no?!", å han sa at nei det gjorde han ikke, og at han ville møte meg og hun andre som hadde gått videre neste dag kl 9, for at han ville intervjue oss, og det skulle være hemmelig helt til det ble lagt ut på nettet, aaah... Jeg turte jo nesten ikke å snakke med folk på treninga i går fordi jeg var så redd for at det bare glapp ut av meg, så der satt jeg da å smila som en idiot . Dere kan lese om intervjuet med meg, Andrea og Sanglærern vår her

Bilde// hitra-frøya
 

Mgp lokal

Hallo, når jeg kom hjem fra skolen i dag og logga inn på pc`en og videre på facebook fikk jeg meldinger fra folk jeg kjenner og til og med folk jeg ikke kjenner med tilbakemeldinger om  mgp lokal- opptredenen min . 

Og bestevenninna mi, Martine(bloggen hennes) hadde stemt på meg 25 ganger ! elsker deg ♥ + at slekt og venner har stemt et par ganger også. Herregud, aner dere hvor godt det er for  meg å få så mye fine tilbakemeldinger? lml

(link til videoen på bildet). Sangen har jeg skrevet selv. Jeg den handler om at jeg hadde blitt veldig glad i en gutt og hadde veldig god kontakt osv. meg han, så pluttselig sluttet han å snakke med meg, svare meg og smile til meg. Så når jeg skrev denne sangen var jeg ikke glad for å si det sånn ;-) 
Sangen min heter "thinking of you" : - ) 

Stemmer dere på meg er dagen min komplett ♥

We found love

Alle har vel hørt "wo found love" med Rihanna feat. Calvin Harris ? Vel, da må dere høre dette nydelige coveret av den!
 
Rart jeg ikke greier å slutte å høre på dette eller ? haha, nei ikke sant !

Likte dere dette coveret eller orginalen best ? 

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012